Banankagen er perfekt til sommerens strandture

26 juli 2019
Emilie Ann Jacobsen
Banankagen er perfekt til sommerens strandture

Når turen går til stranden, er det vigtigt, at du har den rette mad med, så I nemt kan spise den. Det er ikke nemt at sidde i sandet og spise med kniv og gaffel. Det handler derfor om, at du finder på noget handy mad, som I helst bare skal kunne spise med en hånd. Gerne noget, der er i mindre stykker, så I ikke behøver at lægge det fra jer, men kan spise det i et par mundfulde. Dermed mindsker du risikoen for, at maden bliver fyldt med sand, når I lægger den fra jer. 

En af de former for snacks, der er virkelig gode for dig at tage med på stranden, er en banankage. Den er forholdsvis kompakt, hvilket gør, at du kan holde den i en hånd. Den kompakte konsistens gør også, at du har mulighed for at skære den i relativt små stykker, inden du tager af sted. Dermed kan I spise mange små stykker, som I bare kan holde i hænderne. I behøver altså ikke en tallerken eller bestik. 

Det er meget nemt for dig at tilberede en banankage, og er du vant til at bage kager, behøver du sikkert ikke engang en opskrift. Er du ikke så vant til at bage, kan det dog alligevel være rart for dig at have en opskrift, som du kan holde dig til. Der er det en stor fordel for dig, at du kan finde en mange forskellige slags på nettet. 

En af de sider, hvor du virkelig kan finde et stort udvalg af forskellige former for opskrifter, er på dk-kogebogen.dk. De har et væld af forskellige opskrifter, der er meget nemme for dig at gå til. De har derfor også flere forskellige former for opskrifter på banankage. En af deres mest populære opskrifter er en banankage med chokoladestykker – den vil helt sikkert være et hit på stranden!