De positive aspekter ved at opleve angst symptomer

08 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
De positive aspekter ved at opleve angst symptomer

Man skulle ikke tro, at der var noget som helst positivt ved at opleve angst symptomer, og når du har læst denne artikel færdig, så kan du måske synes, at det svarer til at se ens hus brænde ned, som man lige netop ikke havde tegnet forsikring på, og tænke, at man i det mindste ikke længere behøve gå ud med køkkenaffaldet.

Men vi mener faktisk, at der er noget positivt, som man ofte ser, hænger sammen med det at have angst, og selvom de fleste nok gerne ville undvære begge dele, hvis de selv kunne have lov til at vælge, så kan det nogle gange hjælpe en, hvis man vælger at fokusere på de små lyspunkter – som vi alligevel mener, er et af de større i denne sammenhæng.

Nu er vi jo danskere, så vi skal nok finde en mulighed for at brokke os over det alligevel, men forsøg alligevel at være åben over for vores indslag i denne artikel.

Kender du det med, at man siger, at krøllede hjerner, der tænker lidt anderledes, nogle gange er de største kunstnere, digtere og opfindere?

Det er nemlig dem, der tør at se tingene ud af boksen markant anderledes, end hvordan vi andre gør det, og det ligger endda ganske naturligt for dem, for de kan ikke tænke på tingene meget anderledes end på den måde.

Mange af disse mennesker var også diagnosticeret med angst, og de ville nok også gerne have været foruden det, men når de så oplevede de mere lyse stunder, så var det næsten som, at de var forbundet med guddommelige instanser, der kunne give dem den største inspiration i hele verden!

Derfor er vores forsigtige forslag, at når du oplever nedgang og mærker angsten, så husk på, at der kan være en lys side af medaljen, der giver dig mulighed for at være bedre end så mange andre.