Få fat i en bedemand på alle tidspunkter af døgnet

01 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Folk dør jo ikke inden for almindelig arbejdstid. Derfor kan du på alle tidspunkter af døgnet stå og få brug for en bedemand. Derfor er det rart, at du hos en bedemand har mulighed for at ringe på alle tidspunkter af døgnet. Dermed er du sikker på, at du kan få hjælp, når du har brug for det. 

Leder du efter en bedemand i Djursland, hvor du kan ringe hele døgnet, kan du for eksempel kontakte Auning Begravelsesforretning. De har stor erfaring inden for området. De vil derfor altid optræde professionelt og effektivt, når du har brug for deres hjælp. Uanset hvad tidspunktet på dagen er. 

Hele samtalen omkring, hvordan begravelsen skal være og lignende, tager I selvfølgelig ikke midt om natten. Men du kan få brug for bedemanden til for eksempel at få flyttet den afdøde. Derfor er det rart, at du kan få fat i vedkommende på alle tidspunkter af døgnet. 

Hvad kan en bedemand ellers hjælpe med? 

Udover at bedemanden kan hjælpe dig på alle tidspunkter af døgnet med for eksempel flytning, kan du også få hjælp til en række andre praktiske opgaver. For eksempel er der en masse papirarbejde i forbindelse med et dødsfald. Når du lige har mistet et nært familiemedlem, har du jo ikke meget overskud til at skulle ordne en masse papirer. Der kan det være rart for dig, at du i stedet kan få bedemanden til at stå for det. 

Måske har du heller ikke overskud til selv at skulle have fat i præsten og få aftalt tidspunktet for begravelsen. I det tilfælde er det også rart for dig, at du bare kan tage en samtale med bedemanden om, hvornår det skal være, så sørger han eller hun for at kontakte præsten og kirketjeneren i forhold til de ønsker, du har til dato for begravelsen og udsmykning af kirken.