Få hjælp til at bevare dine tænder hos en erfaren tandlæge

06 maj 2021
Astrid Pedersen

Det er vigtigt at have en god fast tandlæge, som kan hjælpe, når der opstår problemer med tænderne, eller når du har brug for en årlig tandrensning med tilhørende eftersyn. Er du på jagt efter en tandlæge bør du vælge en som har klinik tæt på hvor du bor eller arbejder.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Holbæk?

Hvis du søger en dygtig tandlæge i Holbæk som kan hjælpe dig med alle de gængse tandlæge behandlinger kan du med fordel kontakte Tandklinikken Brogade.

Hos Tandklinikken Brogade kan du altid få en indledende konsultation hvor din nye tandlæge vil give dig en tandrensning og samtidig foretage et grundigt eftersyn af dine tænder. Ved hjælp af avanceret billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd vil tandlægen kunne danne et overblik over din mund og dine tænder og gummers generelle sundheds tilstand.

Din tandlæge vil med sit trænede blik hurtigt kunne konstatere om der skulle skjule sig ansatser til tandlidelser eller sygdomme i din mund. Røntgenbilleder vil kunne afsløre om der er tilløb til eksempelvis karies eller parodontose mellem dine tænder eller under tandkødets rand. Og så vil tandlægen hurtigt kunne iværksætte en forebyggende behandling som kan spare dig for mange smerter i såvel tænder som tegnebog.

Hos Tandklinikken Brogade kan du desuden få udført diverse standard tandbehandlinger så som isættelse af tandimplantat, tilvirkning og montering af kunstig tandkrone, eller fjernelse af visdomstænder enten ved udtrækning eller ved kirurgi. Tandklinikken Brogade samarbejder nemlig med en dygtig kæbe kirurg som kan træde til i svære tilfælde. Og så kan du hos Tandklinikken Brogade få hjælpe til kosmetiske eller æstetiske tandbehandlinger som for eksempel blegning af misfarvede tænder eller korrigering af skæve tænder.

Hvis du ønsker at booke en tid til en tandlæge konsultation hos Tandklinikken Brogade kan du gøre dette via klinikkens hjemmeside på tandklinikkenbrogade.dk.