Få hjælp til at friske boligen op hos din maler i Slagelse

06 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Trænger vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig til en klat frisk maling? Så bør du kontakte dit lokale malerfirma.

Hvorfor kan jeg ikke selv male min bolig indvendig?

Måske tænker du at indvendigt malerarbejde ikke kræver det helt store. Det er vel blot et spørgsmål om at indkøbe et par spande maling samt nogle pensler og ruller, og så gå i gang fra en ende af.

Men her bør du belave dig på at malerarbejde er en del mere omstændeligt. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt.

Du kan roligt regne med at skulle sætte mage dage af til projektet. Afhængig af din boligs størrelse og dine vægges beskaffenhed kan der blive tale om uger. Sidder der for eksempel gammelt væv eller tapet på væggene skal dette først fjernes – og her har vi at gøre med et særdeles slidsomt og tidskrævende stykke arbejde.

Samtidig er det så langt fra nogen gratis omgang selv at varetage opgaven med maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i stuer og værelser. Du skal blandt andet selv ud og indkøbe diverse udstyr og materialer. Og i modsætning til et professionelt malerfirma kan du hverken få rabatter på disse ting eller trække momsen fra.

Hvem kan hjælpe mig med indvendig maling af boligen af min bolig i Slagelse?

Er du bosiddende i Slagelse i den sydlige del af Vestsjælland behøver du ikke at lede længe efter en dygtig maler. Det er blot at kontakte den lokale afdeling af Malerkanonen.

Uanset hvor i landet du befinder dig vil du altid kunne finde mindst en afdeling af Malerkanonen i nærheden af din bopæl. Med en Malerkanonen maler til hjælp er du garanteret det optimale resultat. Malerkanonen samarbejder udelukkende med faglærte malere som har både hoved og hænder skruet rigtigt på.

Du kan læse mere, og finde din lokale maler Slagelse, på malerkanonen.dk.