Få mere glæde af din terrasse

17 maj 2020
Lotte Hindsberg

Danmark er et skønt land, men desværre uden mange solskinsdage, så dem der er skal nydes i fulde drag, for hvem ved hvornår den næste kommer. Det er også derfor at det er en god ide at overveje at få din terrasse overdækket. En overdækket terrasse har langt flere anvendelsesmuligheder, da terrassen også kan bruges, når det blæser og småregner.  Eller hvis solen er for stærk.

En overdækket terrasse priser afhænger ofte af, hvilken metode og materialer der bliver brugt.

Få inspiration af din tømrer

Hvis du overvejer at få et overdække på din terrasse eller har planer om at få bygget en hel ny terrasse, kan du med fordel ikke blot finde godt med inspiration på nettet, men du kan også få råd og vejledning af din tømrer. En uddannet tømrer har den nødvendige erfaring og viden til at kunne rådgive dig, i forhold til hvilken løsning der vil passe til dit hus. Både hvordan den skal se ud, men også i forhold til valg af materialer. Din tømrer vil også rådgive ud fra hvordan du har det med vedligeholdelse. Hvis du ikke er typen, der gerne bruger en weekend om året på at gennemgå og vedligeholde din terrasse, er det en god ide at vælge materialer, der kræver mindre vedligeholdelse.

Valg af tømrer

Inden du vælger en tømrer til at bygge din overdækket terrasse, er det en god ide at kontakte mindst 3 forskellige tømrer, så du har noget at sammenligne med. Husk det er nødvendigvis ikke den tømrer der giver dig den bedste og billigste pris, men også forhold som kvalitet, punklighed, valg af materialer, erfaring og inspiration også tæller med. Undersøg også hvad tidligere kunder har haft af erfaringer, med den valgte tømrer inden dit endelige valg. Har de været glade og tilfredse vil du sikkert også blive det.