Find byens foretrukne VVS installatør i Roskilde

17 maj 2020
Silje Hansen

En VVS installatør kan i dag hjælpe med mange forskellige opgaver i hjemmet og i virksomheden. Det er alt fra at trække vand ind i huset, installere nyt badeværelse eller renovere det gamle. En VVS-installatør kan hjælpe med at trække vand til kaffemaskinen, så du ikke behøver at skulle fylde vand i kaffemaskinen.

Der er dog nogle opgaver der er lovpligtige at de bliver udført af en autoriseret VVS installatør. Det kan særligt blive aktuelt, hvis du oplever at du får en vandskade i din bolig. Her vil forsikringen kun dække, hvis du kan fremlægge dokumentation for at det er en autoriseret VVS installatør, der har udført arbejdet. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en VVS installatør?

Når du skal vælge en VVS installatør til en opgave i hjemmet eller i virksomheden, kan det være en fordel at tjekke op på om den aktuelle fagmand eller virksomhed har autorisation. Det er dermed din sikkerhed for den kvalitet der bliver udført samt at forsikringen dækker, hvis der skulle opstå en skade. Der findes i dag flere VVS installatører rundt i hele landet.

Det kan derfor være en fordel at starte med at søge lokalt i den by eller område, som du bor i. 
Her kan du med fordel forhøre dig rundt blandt venner og familie, for at se om der er nogle anbefaling eller referencer, der går igen.

En kompetent og pålidelig VVS installatør i Roskilde

Vi har undersøgt markedet, for at finde byens foretrukne VVS i Roskilde Her har vi lagt vægt på en VVS-installatør, der er autoriseret og som sætter en ære i sit udførte arbejde. Her kan John VVS kraftigt anbefales, da de både går op i at levere en god service og et solidt arbejde, hvor der er stor kundetilfredshed efter arbejdet er udført.