Find de hyggeligste campingpladser i Danmark

18 maj 2020
Astrid Pedersen

Den danske sommer er som oftest både lun og lunefuld – med en blanding af strålende solskin og ditto regnvejrsdage. Dette gør dog ikke Danmark uegnet som ferieland, snarere tvært imod. De mange variationer udfordrer fantasien og gør hver eneste ferie i Danmark unik. Og rundt omkring i det danske sommerland er der masser af muligheder for skønne ferie oplevelser.

Hvor finder jeg de bedste campingpladser i Vestjylland?

Hvis du leder efter et feriecenter med veludstyrede campingpladser og masser af spændende aktiviteter for små og store, kan du med fordel vælge Camping og Familiepark West.

Camping og Familiepark West har alt, hvad en feriepark skal have for at udgøre den perfekte ramme om din og familiens hyggelige ferie i Danmark. Hos Camping og Familiepark West finder du blandt andet fremragende fiske søer, hvor hele familien kan prøve at fange skaller og aborrer, en udfordrende naturlegeplads med svævebane for de lidt større børn og en sjov hoppepude og et velindrettet vandland til de mindre, samt minigolf anlæg, beachvolley og gokart bane til de sports interesserede.

De engagerede medarbejdere i den til Camping og Familiepark West hørende park gør alt hvad de kan for at gøre dit og din families ophold til noget helt særligt. Der afholdes spændende aktiviteter i hele sommer halvåret, for eksempel kano sejlads på den nærliggende å, sjove skattejagter for små og store børn, og en lang række ture i den smukke omgivende natur.

Camping og Familiepark West byder på mange forskellige muligheder for bespisning. I kan for eksempel vælge selv at tilberede jeres måltider i jeres eget udekøkken, eller I kan benytte de fælles grill pladser i parken. Om morgenen kan I hente nybagt morgenbrød i butikken Camping og Familiepark West, som tidligt får friske forsyninger fra den lokale bager.

Du kan læse mere om Camping og Familiepark West på campingfamiliepark.dk