Find en egnet maler i København

26 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Find en egnet maler i København

Hvordan finder man sig en maler i København?

Det er der flere metoder til.

Blandt andet kan du søge efter en på diverse søgemaskiner, hvor du kombinerer søgeord som “maler” og “København” både med stort og småt. Ordet “i” kan du godt udelade, da søgermaskinerne ikke tager den slags korte ord med.

Dernæst er det stor sandsynlighed for, at du bliver præsenteret for en liste over, hvor der findes langt de fleste malerfirmaer i København.
Specielt hvis du er bosiddende i København og netop leder efter en nærliggende maler, så kan det tænkes – hvis du tillader, at søgemaskinerne må bruge din lokalitet – at du bliver præsenteret for de nærmeste på dit nuværende ståsted (hvis du ikke ligefrem er derhjemme).

Men det smarte slutter ikke her, for ofte får man så også en oversigt over nogle bedømmelser af disse malerfirmaer sammen med søgningen, så man kan se, hvad andre kunder har ment om et givent firma.

Og det leder os elegant videre til kvaliteten af malerfirmaer i København, for én ting er jo distancen, noget andet er, hvor gode disse malerfirmaer er.

Det er jo ingen garanti, at den nærmeste maler også er den bedste af sin art.

Kig i den forbindelse altid efter, hvor disse anbefalinger kommer fra. Nogle kan nemlig være autogenerede eller “falske” i den forstand, at de er lavet online, uden et menneske har stået bag.

Dette er ikke altid ment fra malernes side, men nogle af disse udmærkelser kan komme fra betaling fra andre malerfirmaer, der vil have nogle givne malerfirmaer ned med nakken, så de kan vinde større markedsandele.

Her skal man se på, om tegnsætningen i anmeldelserne er nogenlunde; om navnet på en bruger af disse anmeldelser giver mening og andre små detaljer, der kan afsløre disse falske anmeldelser.

Heldigvis er dette ikke så udbredt i København med malerfirmaer, så der skulle gerne være en god sjat, du kan vælge imellem til dit malerarbejde.