Find håndkøbsmedicin, kosttilskud og andre apoteker varer på dit lokale apotek

04 december 2020
Astrid Pedersen

Det er altid en god idé at kende sit nærmeste apotek. Man ved aldrig hvornår man kan få brug for at skulle afhente medicin udskrevet af lægen, eller hvornår man behøver gode råd og vejledning fra en uddannet farmaceut eller farmakonom. Derfor bør du finde dit lokale apotek så snart du er flyttet til en ny by.

Hvor finder jeg mit lokale apotek Aabenraa?

Er du bosiddende i den sydlige del af Danmark, nærmere betegnet smukke og idylliske Aabenraa, hedder dit lokale apotek Aabenraa Svane Apotek.

Aabenraa Svane Apotek er centralt beliggende i Sundhedshuset, Opnørgaarden på Opnørplads i hjertet af Aabenraa. Herfra har Aabenraa Svane Apotek siden 2012 betjent glade og tilfredse kunder fra Aabenraa og omegn i tidssvarende og moderne lokaler – med den nyeste teknologi til indhentning af recepter og udlevering af receptpligtig medicin.

Aabenraa Svane Apotek deler hus med op til flere sundheds faglige klinikker, her under seks alment praktiserende læger, 2 special læger, en tandlæge klinik samt Lokalpsykiatrien og Jordemoderkonsultationen i Aabenraa. Benytter du dig af en af disse klinikker eller praksisser skal du således ikke særligt langt når du skal afhente læge ordineret medicin udskrevet af læger eller special læger.

Hvad kan jeg købe på Aabenraa Svane Apotek?

Foruden receptpligtig medicin og håndkøbs medicin som for eksempel lette smertestillende piller eller rygestop produkter kan du på Aabenraa Svane Apotek købe en lang række apoteker varer. Disse inkluderer materialer og udstyr til sårpleje (for eksempel plastre, jod, kompres, vat og lignende), præventions midler, hygiejne artikler og alt til pleje af intim områder, baby produkter og så selvfølgelig solcreme, myggespray, probiotika og andre produkter som er praktiske når du står og skal på ferie. Og så fører Aabenraa Svane Apotek et bredt sortiment af helse produkter, natur lægemidler og kosttilskud.

Læs mere om Aabenraa Svane Apotek på hjemmesiden aabenraa-svane.apotekeren.dk