Gå trygt til tandlæge i Holte

11 maj 2021
Astrid Pedersen

Er det ved at være længe siden at du har været til tandlæge – og vægrer dit barn sig i forbindelse med de halvårlige besøg hos skoletandlægen? Så kan du slå to fluer med eet smæk og tage dit barn med til Tandklinikken for Små & Store.

Hvem er Tandklinikken for Små & Store?

Tandklinikken for Små & Store er en tandlæge i Holte som henvender sig til såvel voksne som børn. Hos Tandklinikken for Små & Store kan hele familien således have samme tandlæge.

Selv om dine børn måske ikke altid er lige glade for at gå til tandlæge er det nemlig vigtigt at de fra en tidlig alder lærer nødvendigheden af denne rutine hvis de ønsker at bevare deres blivende tandsæt sundt og funktionelt hele livet igennem.

Derfor er det en god idé at børn og voksne deler tandlæge – især hvis både de store og de små i familien deler en aversion over for tandlæger det er ikke alle voksne som er lige gode til at gå til tandlæge hvilket kan skyldes tandlægeskræk.

Gå sammen til tandlæge hos Tandklinikken for Små & Store

Tandlægeskræk er især er udtalt hos personer som har haft dårlige oplevelser med tandlæger tidligt i livet, og udmønter sig i en angstlignende tilstand ved den blotte tanke om at sætte sig i tandlæge stolen. Tandklinikken for Små & Store har mange års erfaring med – og stor ekspertise inden for – behandling af patienter med Tandklinikken for Små & Store.

Hos Tandklinikken for Små & Store kan de voksne få en skånsom tandlæge behandling således at forældrenes tandlægeskræk ikke smitter af på børnene. På den måde kan du undgå at dine børn også udvikler tandlægeskræk, og samtidig selv slippe af med din.

Du kan booke tid til en indledende konsultation for dig og dit barn hos Tandklinikken for Små & Store via hjemmesiden intellident.dk.