Giv gulvet en chance mere med en grundig gulvafhøvling i Slagelse

02 maj 2019
Astrid Pedersen
Giv gulvet en chance mere med en grundig gulvafhøvling i Slagelse

Et beskadiget trægulv kan sjældent reddes ved en skånsom behandling som for eksempel en gulvafslibning. Hvis der er udtalte buler eller niveau forskelle i gulvet, kan disse kun udbedres og udlignes ved hjælp af en grundig, professionel gulvafhøvling.

Kan alle typer trægulve tåle en gulvafhøvling?

Det er vigtigt, at du får en professionel vurdering af dit trægulv forud for en gulvafhøvling. Det er nemlig ikke sikkert, at dit trægulv kan holde til en gulvafhøvling – hvis det på forhånd har fået et antal gulvafhøvling, kan det sagtens være, at træværket er for tyndt til at kunne tåle én mere. Og så er du faktisk bedre tjent med at leve med de eksisterende skader.

Hvis du selv forsøger dig med en gulvafhøvling, efter at en professionel gulvmand har vurderet, at dette ikke kan forsvares, risikerer du at udrette endnu mere omfattende skader på træværket. Dette kan medføre, at gulvet brædder, planker eller parketter knækker, fordi de simpelt hen er blevet for tynde – og så er der kun tilbage at skrotte det gamle gulv og få lagt et nyt, hvilket er en temmelig omkostningstung affære.

En dygtig gulvmand kan fastslå, om gulvet kan tåle en gulvafhøvling – og hvor meget (eller lidt) der i så fald skal høvles af træværkets overflade for at opnå det ønskede resultat. Med en faglært håndværker er du sikker på det optimale resultat af en gulvafhøvling, idet han har erfaringen og det professionelle håndelag, der skal til for at betjene det tunge maskineri. Der ud over får du som en del af pakken en gulvafslibning, som efterlader dit trægulv fint og ensartet – og, som kronen på værket, en flot finish i form af en efterbehandling efter eget valg.

Du kan finde dygtige, faglærte gulvmænd, som står klar til at hjælpe dig med din gulvafhøvling, på gkservice.dk