Gør din bolig klar til sommeren med en ny facadedør

27 juni 2022
Kamilla Sonne

editorial

Er din bolig klar til sommeren? Måske tænker du umiddelbart ja – men så skal du huske på, at sommeren er højtid for mange ting, ikke mindst indbrud.

Det er nemlig selvsagt, at når mange tager på ferie og lader husene stå tomme tilbage, så er det oplagt for tyvene at bryde ind.

Derfor er det vigtigt, at man sikrer sin bolig bedst muligt, inden man tager på ferie. Kun på den måde kan man have ro i maven og sikre sig, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, der venter, når man kommer hjem.

Derfor har vi her samlet vores bedste tips til, hvordan du sikrer dit hjem mod indbrud over sommeren.

facadedøre

Invester i en ny hoveddør

Hvornår har I sidst udskiftet jeres hoveddør? Hvis du ikke kan svare på det, er det måske tid til at opgradere med en ny dør.

Der er nemlig mange grunde til, at en ny dør kan være fordelagtig. Ligesom i alle andre brancher, sker der hele tiden mekaniske og teknologiske fremskridt, sådan at nyere døre er langt bedre og sikrere end gamle døre.

Eksempelvis vil låsen ofte være bedre, og det vil tage længere tid at bryde en ny dør op. Det gør, at tyvene bliver skræmt væk, og så slipper du for ubudne gæster.

Klik ind på https://klarvinduer.dk/dore/facadedore for at finde din nye facadør allerede i dag.

Overvej at få et alarmsystem

Fylder truslen om indbrud meget i dit hoved, er der en lidt dyrere, men også sikrere løsning. Og vil man være 100% sikker, kan man kombinere den med en ny dør.

Med et alarmsystem er du nemlig ekstra sikret mod indbrud. På den måde er der konstant overvågning af din bolig, så ingen kan komme ind, uden at du ved besked.

Hvis du vil være helt sikker på en sommer i ro og mag, skal du altså have et alarmsystem.