Gør gulvene klar før afslibning

12 december 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du have afslebet dine gulve er det en god ide at lave et godt forarbejde. Både i forbindelse med hvad det vil koste dig at få dem afslebet, men også i forbindelse med, hvor flot det endelige resultat ender med at blive.

Fra det øjeblik du tager afslibningsmaskinen ud af butikken, koster det dig penge og derfor giver det god mening at have gjort gulvene klar inden. Læs mere om gulvafslibning i Gentofte.

Start med at rengør gulvene først. Hvis de ikke er rene vil du slibe snaves ned i gulvene. Gå gulvet efter for løse søm og bank dem ned. Er der løse søm, vil det ødelægge det dyre sandpapir og prisen på afslibningen vil blive dyrere. Fjern så vidt muligt paneler, så maskinen kan komme helt ind til væggene og løft ledninger op, så du ikke skal stoppe op. Trikset er at du så vidt muligt skal undgå at stoppe op, hvis du skal have smukke gulve.

image

Få mindst tre tilbud

Har du ikke selv lyst til at afslibe dine gulve er det en god ide at indhente mindst tre forskellige tilbud. Det giver dig et overblik over prisniveauet. Husk at tilbudet også skal indeholde efterbehandling. Som udgangspunkt skal det have tre gange. Hvad enten du vælger lud, sæbe eller lak. 

Det er vigtigt at du får et overblik over prisniveauet, både så du ikke ender med at betale for meget for at få dine gulve afslebet, men mindst lige så vigtigt, at du ikke tager et alt for billigt tilbud. Et tilbud hvor firmaet reelt ikke har tid til at gøre arbejdet ordentligt og du skal have nogle andre ud og færdiggøre det. I værste tilfælde kan de have ødelagt dine gulve, med så store ridser, så du skal have nye. Husk også at undersøge tidligere kunders oplevelser.