Har du tænkt på en meget alternativ dør som en yderdør?

12 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er bestemt intet i vejen for art vælge blandt https://klarfonster.se/dorrar/ytterdorrar , når det kommer til ydredøre, for det er nogle virkelig flotte døre, som der vil passe til mange hjem og kan holde længe.

Men som man kan se, så er det også nogle klassiske ydredøre, selvom der sikkert er nogle, der bliver overrasket over, hvordan ydredøre også kan se ud – det er specielt dem, der ikke kender så meget til ydredøre.

Så det kan dog lægge lidt en dæmper på fantasien, men det er også fordi, at det ikke altid er lige nemt at få en ydredør – eller en hvilken som helst dør for den sags skyld – til at passe ind i dørkarmen, resten af indgangspartiet og ikke mindst hjemmets indretning.

Men der jo ingen, der skal tøjle dig, hvis du har nogle idéer til, hvad der skal være ydredøre hjemme hos dig.

Der vil sikkert være nogle begrænsninger, men hvorfor ikke prøve sig frem, for man har alt at vinde?

Ytterdörrar

Kan det her gå an som en yderdør

Som bekendt siger man, at det kun er fantasien, der sætter grænser, men der er også bare nogle ting, der ikke kan lade sig gøre.

Har du overvejet en svingdør som en yderdør? Eller hvad ligefrem med en gammeldags togdør, der giver samme lyde fra sig, når den åbner, som fra ens velkendte tog?

Før du lige kaster det væk som fri fantasi, så bare fordi man aldrig har set andre gøre det før, så er det slet ikke det samme som, at det ikke kan lade sig gøre.

Alting har jo sin første gang, og der skal sikkert være nogle håndværkere – eller dig – derude, der godt tør prøve det for at se, om det kan lade sig gøre.

Sådan opfinder man jo nye ting ved at gå egne veje og tro på ens egne idéer.