Heiring – hvis du er til det åndelige og spirituelle

16 august 2021
Camilla Skøtt

Når det kommer til smykker, handler det først og fremmest om at finde nogle, der fortæller noget om ens personlighed. På den måde bliver de mere unikke, og de passer altid til én.

Én ting er, om du er til guld eller sølv, og om du bedst kan lide halskæder, armbånd eller fingerring – noget helt andet er, hvad du gerne vil fortælle med dine smykker. Er du til det åndelige og spirituelle, kan du med fordel tage et kig på smykkerne fra Heiring; det er nemlig her, deres fokus ligger.

Smykkerne fra Heiring er udført i gode, holdbare materialer, og du kan vælge mellem almindelig sølv, oxideret sølv, forgyldt sølv eller rhodium belagt sølv. Mulighederne er altså mange, og du kan med sikkerhed finde et smykke, der passer til din stil.

Historien om Heiring

Heiring lyder ikke umiddelbart dansk, men faktisk er det netop det – et dansk smykkefirma. Det blev grundlagt i 1976 af Frits Heiring, og dengang som nu var CSR i højsædet, hvorfor du kan vide dig sikker på, at de guldsmede, der producerer smykkerne, gør det under gode forhold.

Der er meget symbolik i smykkerne fra Heiring. For eksempel finder du en drømmefanger, du kan bære om halsen, eller en fjer der symboliserer, at du er ét med naturen. Det naturlige, åndelige og spirituelle er i det hele taget et gennemgående tema i alle kollektionerne, og du finder de smukkeste smykker til enhver anledning.

Leder du efter et smykke til en gave, og er du usikker på, hvilket materiale du skal vælge? Du kan med fordel kigge på, hvad vedkommende allerede bærer af smykker og læne dig op ad det – det er den sikreste vej til succes. Og husk så, at smykker altid kan byttes, hvis det går helt galt. Men det er nu vores erfaring, at det gør det ikke.