Hvad er facadeskilte?

04 marts 2020
Camilla Skøtt
Hvad er facadeskilte?

Synlighed er essentielt, hvis du vil ud med dit budskab, og derfor er facadeskilte eller store reklameskilte velegnet til virksomheder, der ønsker mere synlighed.

Driver du en virksomhed, er det vigtigt, at kunderne kan finde dig. Der er ikke noget mere irriterende end at køre rundt og lede efter en forretning, fordi den ikke er synlig nok, og det er en skidt start, hvis kunden allerede er småsur, inden vedkommende træder ind ad døren. 

Du kan heldigvis let øge din synlighed; det kræver bare et facadeskilt. Og det skal være af god kvalitet, eftersom det bliver dit primære ansigt udadtil; det dine kunder møder som det første, når de besøger din forretning.

Hvilke materialer til facadeskilte?

Facadeskilte kan laves i mange forskellige materialer, og det vigtigste er, at de kan holde til vind og vejr. Medmindre du ønsker dig et lysende facadeskilt, anbefales det, at du vælger en aluminiumsplade som materiale; den er nemlig yderst vejrbestandig.

Aluminiumspladen går også under navnet alusandwich blandt professionelle, og den fås som udgangspunkt i hvid, sort og børstet stål, men det er også muligt at få andre farver. Den hvide egner sig godt til tryk, mens de andre farver er gode til skilte, der skal skæres ud.

Skiltene skal passe til virksomheden

Når du skal vælge dit facadeskilt – eller alle andre skilte i virksomheden for den sags skyld – er det vigtigt, at du er opmærksom på, om det lever op til dine værdier. Fortæller skiltet noget om din virksomhed, og er der sammenhæng mellem facadeskiltet og dit visuelle udtryk generelt? 

Det kan hurtigt stikke af, når du går i gang med at udarbejde reklameskilte, og derfor er det en god idé at rådføre dig med en professionel, som kan guide dig til at træffe de rette beslutninger – måske endda hjælpe dig med at udvikle dit udtryk.