Hvornår i påsken skal man give påskegaver?

22 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er jo ikke så svært at finde ud af, hvornår man egentlig skal give julegaver samt fødselsdagsgaver:

Her har man jo en dato at gøre godt med, som er det tætteste tidspunkt at komme på, hvornår man burde give de gaver.

Nogle gange kan man så aftale eller finde det lettere, at man gør det dagen efter, dagen efter eller måske med flere dages forskel.

Nogle foretrækker det før, mens andre bedre kan lide det efter, hvis det ikke kan lade sig gøre på dagen.

Men når man har at gøre med påskegaver 2021, som det også gælder med påskegaver 2020 og sådan set hvert år, så er der mange helligdage at gøre godt med, så selvom man godt ved, hvornår det er påske, hvornår skal man så give de her påskegaver?

Nogle gange falder de dage jo i hverdagene, mens de andre gange kommer i weekenden, så en påskeferie kan både være lang eller kort.

Find jeres tid til påskegaver

Derfor kan man have svært ved, om man skal give påskegaver Skærtorsdag, Langfredag, en af påskedagene eller måske en helt anden dag omkring påsken.

Det nemmeste i denne forbindelse, så man ikke taler fordi hinanden hvert år eller misforstår, hvornår de gaver skal gives, er, at man aftaler en bestemt dag i påsken, hvor man giver de her påskegaver på.

Så forsøger man efter bedste evne at overholde dette, om man så samles hele familien, når man skal give private gaver, eller man giver påskegaver 2021 til kollegaerne fra ledelsens side før eller efter påsken, når medarbejderne er retur igen.

Det er trods alt nemmeste at give alle gaverne samtidig, så man ikke ender med at give dem forskudt, så man mister overblik over, hvem man har givet påskegaver 2021 til, og hvem man ikke har givet de gaver til.

Sådan får man lettest overblik over sagen med påskegaver.