Kan man eje for meget Georg Jensen Offspring?

28 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Diamanter er som bekendt en kvindes bedste ven, og der kan man godt tillade sig at inkludere smykker, så vi tager lige i den ombæring dem fra Georg Jensen Offspring med, for det ER virkelig en flot kollektion.

Men ligesom da man var lille, og man ikke havde råd til alt det legetøj i legetøjsbutikken, som man gerne vil have, så gør det samme sig måske lidt gældende nu, hvor man gerne vil eje meget her fra Georg Jensen-kollektionen, men pengene rækker ikke til det.

God kvalitet koster jo, og der er tale om eksklusive elementer, og hvis de var billige, så var der nok mange, som der ikke ville have de her smykker, for man køber sig jo også ind i en fortælling om, at man bærer rundt på et brand.

Men skulle man så komme til penge, så føler man sig pludselig som det lille barn, der kan vælge alt i butikken – og bør man så vælge alt Georg Jensen, man kan finde?

Georg Jensen Offspring

Det er din beslutning, om du vil have meget eller lidt Georg Jensen Offspring

Du er jo nu et voksent og ansvarligt menneske, så det er helt op til dig selv, hvad du bruger dine penge på, og det kan jo også være en investering i disse smykker, som man kan sælge senere, hvis de ikke er for slidte, eller man kan lade dem gå i arv.

Men man skal huske på, at man har kun har to håndled, ti fingre og én hals, så det er begrænset, hvor mange smykker man kan gå med samtidig.

Man kan altid skifte dem ud, men man kan blive ramt af Janteloven herhjemme, at hvis man viser for mange smykker frem, så kan andre få den opfattelse af en, at man tror, man er mere værd end andre.

Men det er jo dit liv, så du beslutter selv, hvor fra meget Georg Jensen du vil have.