Lad være med at skændes med din advokat

29 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Lad være med at skændes med din advokat

Det er jo ikke altid i de mest ønskværdige situationer, at man får brug for ens advokat.

Måske skal man bruge en vanlig advokat århus, som man altid benytter sig af, når man skal have ordnet alt fra skøde, testamente, ansættelseskontrakter til ens firma med videre.

Eller man får måske en beskikket advokat, som man ikke kender så godt, hvilket man ofte ser ved, at man ikke har ens egen advokat, og man måske bliver sigtet og skal i retten.

Er man ikke vant til den slags, hvilket de fleste da gerne vil undgå, da man kan komme ikke alene til at få en fældende dom over sig, men man skal måske også betale sagens omkostninger, så kan man virkelig blive bange.

Og den slags kan unødigt ende med at ramme den advokat, som man benytter sig af.

Man føler måske, at vedkommende tager det hele lidt for roligt og mest kører efter paragrafferne end at lytte til, hvordan man har det.

Men det er jo klart, at advokaten skal have det kølige overblik her og guide ens bedst muligt, mens man selv er i virvar og ikke kan samle tankerne – og specielt ikke ejerne evnerne til at drive sagen selv.

En advokat er jo ikke ens terapeut, men det kan sagtens gå hen og blive en betroet person, som man knytter sig til, og hvis man benytter sig af det samme advokat, så får man nok knyttet et bånd tæt sammen, så advokaten altid ved, hvad man bedst ønsker sig.

Dog skal du aldrig være i tvivl om, at en advokat altid vil gøre det bedste for dig, for om sagen er lille eller stor, så kan det være en offentlig sag, og at klare sig dårligt som advokat sender ringe i vandene, som kan give en et dårligt omdømme.

Så du kan roligt stole på din advokat.