Modul postkasser til alle typer ejendomme

25 juni 2020
Astrid Pedersen

Er du på udkig efter en postkasse løsning til din ejendom? Så kan du med fordel vælge modul postkasser.

Hvad er modul postkasser?

Modul postkasser er i al sin enkelthed postkasser som kan sættes sammen i moduler. Det særlige ved modul postkasser er at de er designet og fremstillet til at passe perfekt sammen på rækker i såvel det lodrette som i det vandrette plan. Dette gør modul postkasser særdeles velegnede som postkasser i ejendomme med mange beboere.

Du vil som oftest se modul postkasser anvendt i etage ejendomme, hvor de kan tilpasses en opgang eller et udendørs areal med overdækning. Modul postkasser er som regel udført i stærke materialer og konstrueret til at kunne modstå såvel vejrlig som hærværk og indbruds forsøg. Dette kan være nødvendigt hvis postkasserne sidder udsat og offentligt tilgængeligt, for eksempel i en port eller i en fælles opgang eller vandrehal.

Hvilke slags modul postkasser findes der?

Grundlæggende findes der to forskellige typer modul postkasser – de høje og knap så dybe, som ligner en traditionel postkasse, og så de lave og dybe. Sidst nævnte model er særligt velegnet til postkasse moduler som er udformet som bure, hvor postbuddet kan låse sig ind og distribuere forsendelserne fra postkassernes bagside.

Der kan sidde rigtig mange modul postkasser i en sådan konstruktion, og disse ses ofte i fælles vandrehaller på kollegier og lignende. Den anden type modul postkasser er mere udbredte i etage ejendomme hvor postkasserne skal være placeret i stueplan i ejendommens opgang. Her er de høje og flade postkasser velegnede idet de ikke stikker så langt ud i rummet og dermed stjæler plads.

Hvor kan jeg købe modul postkasser?

Hvis du ønsker at udstyre din ejendom med smarte, stærke og flotte modul postkasser, kan du med fordel kontakte den danske virksomhed Vikingposten. Du kan læse mere, og kontakte Vikingposten, på hjemmesiden Vikingposten.dk