Slap af og læs med lydbøger

24 juni 2019
Astrid Pedersen
Slap af og læs med lydbøger

Alle inkarnerede læseheste kender problematikken: Når dagens arbejde er overstået, aftensmaden er fortæret, børnene er lagt i seng og oprydningen overstået, er det på tide at lade sig nedsænke i sofaen med en god bog. Men der går ikke mange minutter, før de overanstrengte øjne af sig selv glider i. Mange timer på kontoret foran skærmen sætter sine tydelige spor på vores evner til at koncentrere os – især om læsning, som kræver meget af vore øjne og øjenomgivelser.

Dette betyder dog ikke, at vi ikke kan hungre efter en god historie, som afveksling til hverdagens trummerum. Hvis du elsker at læse, og altid har brugt bøgerne som din egen lille virkelighedsflugt, ved du også, hvor svært det er at undvære det daglige fix – og hvor irriterende det er ikke at kunne samle sig om at læse blot et enkelt kapitel inden sengetid.

Få de gode læseoplevelser igen med lydbøger fra Politikenbooks

Dette er der til alt held råd for. Med digitale lydbøger kan du til hver en tid fordybe dig i den litteratur, du finder allermest tillokkende, uanset om det drejer sig om kriminal romaner, romantiske fortællinger, slægts romaner og biografier eller måske de populære historiske romaner, som bygger på virkelige hændelser.

Du behøver ikke at være blind eller svagt seende for at få adgang til – og glæde af – lydbøger. I gamle dage, hvor lydbøger kun eksisterede i fysisk format (for eksempel på kassettebånd), var lydbøger ganske rigtigt begrænset i oplag, men med internettets mellemkomst har dette ændret sig drastisk.

Med et abonnement på Politikenbooks har du til hver en tid adgang til lydbøger i høj kvalitet, indtalt på dansk af dygtige skuespillere eller uddannede speakere. Du kan lade dig forføre af de bjergtagende fortællinger mens du lukker dine trætte øjne og slapper af – og dermed få den gode og stimulerende læseoplevelse på trods af træthed og udmattelse.

Læs mere om lydbøger på politikenbooks.dk