Som håndværker kan du med fordel gøre brug af et ordrestyringsprogram

02 september 2020
Lotte Hindsberg

De fleste håndværkere har med garanti prøvet at det stykke papir hvor en ordre er skrevet på, på mystisk vis er forsvundet eller når der skal skrives en regning finder du ud af at enten har du tabt penge på opgaven eller også har du tjent så lidt penge at det havde været bedre at bruge tiden anderledes. Det undgår du med ordrestyring for håndværkere.

Med et ordrestyringsprogram har du mulighed for at se hvad du tjener på hver enkelt opgave. Det giver dig samtidig mulighed for at justere et evt. tilbud op eller ned alt efter hvad der passer så du både tjener på opgaven men også har mulighed for at få opgaven.

Forbedre din likviditet med ordrestyring

Mange håndværkere har et lager. Nogle har et stort et for at sikre at de altid har de nødvendige dele til at løse en opgave. Det kan man undgå med et ordrestyringsprogram da jeres leverandørers lager kan blive en del af programmet. Det gør det muligt for jer at se hvad jeres leverandører har på laver, hvornår udsolgte varer forventes retur og det er også muligt at finde alternativer nemt. Det betyder at i ikke selv behøver at have et stort lager som i har bundet en del penge i. De penge kan i i stedet investere i virksomheden.

Det er også muligt at sende en faktura så snart at opgaven er udført. Det betyder at der ikke går tid fra jobbet er udført til der sendes en faktura. Det sikre også at i ikke glemmer at sende en. 

Du har samtidig også et bedre overblik over dine medarbejdere og kan se om du har mulighed for at tage en her og nu opgaver, fordi du har medarbejdere der ikke har opgaver. Det er opgaver det kan være svært at overskue uden et ordrestyringsprogram.