Vælg selv firmajulegaver i 2020

Er du ansvarlig for indkøb af firmagaver? Så har du sikkert rigeligt at se til når årets afslutning nærmer sig. December er traditionelt en af de travleste måneder for administrative medarbejdere i en virksomhed.

Afhængig af virksomhedens størrelse er det som regel de samme medarbejdere som forestår såvel indkøb af firmajulegaver som planlægning og afvikling af diverse jule og nytårs relaterede arrangementer i firmaet. Det kan for eksempel dreje sig om den årlige juletræs fest for medarbejderne og deres familier, julefrokost for ansatte i virksomheden, og receptioner målrettet kunder, leverandører, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Samtidig skal de rene administrations opgaver også falde på plads, for eksempel udførelse af virksomhedens årsregnskaber, diverse rapporter, og hvad der ellers hører med til årsluk. Således vil du som administrativ medarbejder med ansvar for julegaverne sikkert foretrække at kunne købe disse i god tid. Og du vil med stor sandsynlighed foretrækker at foretage disse indkøb online så du slipper for at gå i butikker.

Lad modtagerne selv vælge deres gaver

Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv kan du præsentere medarbejderne i virksomheden for ”Vælg Selv” muligheden når det handler om firmajulegaver. Når du lader medarbejderne vælge deres egne julegaver er du helt sikker på at de får noget de kan bruge og have glæde af.

Hvis virksomheden har en vis størrelse – og et vist antal medarbejdere – er det praktisk taget umuligt at vælge én gave som kan gøre alle glade. Du kan umuligt tage hensyn til samtlige allergier, præferencer og aversioner på én gang. Og derfor er ”Vælg Selv” muligheden hos Julefabrikken ApS din redning. I Julefabrikken ApS’ online shop kan du lade medarbejderne vælge frit mellem lækre gaver fra kendte brands inden for pris klasserne 200, 300, 400, 560 og 640 kroner.

Se alle de spændende valgmuligheder på https://julefabrikken.dk/