Virksomhedsrådgivning er ikke at føle sig hjælpeløs

12 april 2021
Anders Lundtang Hansen

I sin tid havde du måske en ferm idé til, hvad du kunne tænke dig at handle med eller opfinde at sælge af en service eller produkt – eller også ville du bare møve dig ind på markedet med dit projekt.

Og tanken var sådan set også virkelig god, og du fik søsat projektet fra start og havde ganske forståeligt overvejet ting som, at der skulle oprettes en virksomhed, at der skulle være et lager, at der skulle gøres reklame for dig og eventuelt have nogle ansatte.

Desuden var det herligt at kunne drømme i fritiden om at se firmaet ekspandere, selvom du også godt vidste, at det ville komme til at betyde en masse hårdt arbejde at nå dertil, men som bekendt er rejsen oftest sjovere end målet.

Derfor lærte du også ting som marketing, forretningsmodeller, afregning af moms og meget andet, så du ikke virkede helt grøn på området.

Men umiddelbart var det ikke nok alligevel.

Der skal mere til – søg derfor virksomhedsrådgivning

Du oplever lidt for meget stilstand i din virksomhed, og du bevæger dig ikke derhen, hvor du havde lyst til, og det er svært at finde tid til at lægge en strategi, for du har så travlt med mange andre ting, at der ikke bliver tid til at se på, hvordan du indfrier dine drømme med din virksomhed.

Derfor begynder du at tænke på, om din idé egentlig var en dødssejler alligevel, og du måske havde for store armbevægelser, som du ikke kunne indfri for dig selv, når det kom til stykket.

Før du kører dig selv ned i et dybt hul rent psykisk med negative tanker, så skal du huske på, at succes ikke kommer med posten, og man skal over flere pukler, end man kan tænke sig til – og nogle af disse pukler er meget personlige.

Derfor kan din redning blive virksomhedsrådgivning på stort eller småt, specifikt eller generelt.